Misiunea AgeSense

E timpul să spunem lucrurilor pe nume: nu ne putem opune procesului de inaintare in varsta și cu toții ne temem de efectele nedorite ale trecerii anilor.

La AgeSense, ne propunem să schimbăm percepțiile legate de inaintarea in varsta și să convingem cât mai mulți oameni că schimbarile firesti aduse de trecerea anilor nu înseamnă să renunțăm la activitățile de care ne bucurăm și ne fac plăcere. Pentru că înaintarea în vârstă nu înseamnă neputință, și nu trebuie privită cu frică.

Ne dorim să motivăm oamenii de toate vârstele să privească cu încredere la anii pe care îi au în față și să se poată bucura din plin de ei. Asta pentru că suntem ferm convinși că, atunci când ne îngrijim de sănătatea noastră, anii care trec nu sunt pierduți, ci câștigați.

Gain years, the smart way.

De ce să alegi AgeSense


Oferim o abordare complexă a modului în care promovăm sănătatea, vindecarea și prevenția bolilor, prin integrarea disciplinelor din medicina alopată modernă cu specialități consacrate în întreaga lume.

Ne propunem să transformăm modul în care medicina este practicată și felul în care privim sănătatea prin atenția deosebită pe care o avem pentru tratarea cauzei problemelor și nu a simptomelor. La AgeSense, tratăm omul, nu boala.

Punem împreună practicile medicinei moderne, promovând un stil de viață sănătos și concentrându-ne atenția asupra proceselor de vindecare care privesc pacientul ca pe un întreg, și adresăm mintea, trupul și sufletul acestuia laolaltă.

Programele clinicii AgeSense sunt elaborate de o echipă multidisciplinară de medici specialiști, pentru că înțelegem modul complex în care sănătatea trebuie abordată și felul în care o combinație de practici diverse duce la o stare de bine.

În contrast cu modul în care afecțiunile sunt tratate în alte clinici, la AgeSense ne propunem să ascultăm nevoile fiecărui individ în parte și să punem la cale un tratament unic și personalizat fiecăruia.

Clinica AgeSense reunește o echipă multidisciplinară de specialiști care oferă servicii de health, lifestyle și beauty într-un singur loc, pentru că suntem ferm convinși că starea de bine este o combinație între respectul pe care îl datorăm propriului corp, hrana minții și lumina spiritului.

Beneficii

Contribuim la creșterea calității vieții tale
Un corp sănătos, o minte echilibrată și un suflet împlinit sunt elementele care ne permit să ne bucurăm de viață. Sunt elementele care ne ajută să continuăm să ne bucurăm de pasiunile și plăcerile noastre, să continuăm să creștem și, totodată, să găsim mereu lucruri noi și interesante de făcut. Și să avem puterea și energia să nu ne oprim.

Gain years, the smart way
Ne dorim să motivăm oamenii de toate vârstele să privească cu încredere la anii pe care îi au în față și să se poată bucura din plin de ei. Asta pentru că suntem ferm convinși că, atunci când ne îngrijim de sănătatea noastră, anii care trec nu sunt pierduți, ci câștigați.

Îți redăm încrederea în tine
O stare de sănătate bună ajută la elevarea încrederii în sine. Mergem mai apăsat și cu determinare, ne simțim mai apți să luam cuvântul în întâlniri, să îmbrăcăm hainele pe care ne dorim să le îmbrăcăm, și să interacționăm cu mult mai multă încredere în societate.

Îți oferim libertatea de a te trata singur
Ne concentrăm atenția pe prevenția bolii, a intervenției timpurii și a menținerii stării de sănătate. Îți punem la dispoziție o gamă largă de informații, exerciții și tehnici de întreținere, pentru a-ți da posibilitatea să fii în controlul deplin al sănătății tale.

Îți creăm un program doar pentru tine
Programele clinicii noastre, coordonate de un case manager, sunt întocmite de către o echipă multidisciplinară pentru fiecare pacient în parte, ținând cont de nevoile fiecăruia, și tratând pacientul, și nu boala.

Îți ameliorăm bolile cronice
Specialitățile din cadrul clinicii AgeSense sunt recunoscute internațional ca având rezultate în tratarea și ameliorarea bolilor cronice, cum ar fi boli cardiovasculare ischemice, diabet de tip 2, osteoporoză, astm, artrită, condiții renale cronice sau probleme de sănătate orală.

Resurse

Avem expertiză de cel mai înalt nivel
Toți experții noștri sunt medici specialiști cu vastă experiență în domeniile lor de activitate. Cu studii la cele mai prestigioase universități din țară și din străintate, și având la dispoziție cele mai de actualitate resurse, pot aborda cazuistică de cel mai ridicat nivel.

Știm să ascultăm
Specialiștii clinicii noastre sunt devotați în a asculta toate problemele pe care dorești să le discuți, indiferent de natura lor, pentru că fiecare dintre noi este unic. Mai mult, toate tratamentele noastre, deopotrivă alopate sau tradiționale, pot fi însoțite de life coaching.

Ne concentrăm pe prevenție
Pentru că focusul clinicii noastre este nu doar tratarea bolilor, cât și prevenția acestora, îți punem la dispoziție o gamă largă de informații și de tehnici de tratament preventiv, care să te ajute să te menții într-o stare de sănătate deplină, punându-te din timp la adăpost de boală.

Cine suntem?

Homeopatie
Dr. Alice–Cleopatra Ștefu, medic specialist Medicină de Familie, cu competențe în homeopatie, apiterapie – fitoterapie – aromoterapie, acupunctură și medicină ayurvedică.

Nutriție
Alina Trifu este consilier în nutriție, fiind certificată de către Asociația Internațională Masterclass ca Tehnician Nutriționist și Fitness Diet Nutrition Specialist. De asemenea, Alina Trifu este terapeut în terapii complementare (nutriție, diete, stil de viață) și Membru în Ordinul Practicienilor de medicină complementară și alternativă.

Dermatologie
Dr. Andrei Mușețeanu, medic specialist în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, a participat la congrese de specialitate naționale si internaționale (SUA - San Francisco, Muntenegru etc.), precum și la numeroase workshopuri despre rejuvenare și anti-aging.

Terapie cu plasmă
Dr. Andra Orosan, medic primar Dermato-venerologie

Acupunctură terapeutică și cosmetică

Dr. George Ștefan Vasilescu, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supra-specializare în tratamentul infertilității cuplului și competență în acupunctură.

Reflexoterapie și masaj medical
Daniela Popescu, tehnician masaj reflexogen și terapeutic

Terapie craniosacrală
Dr. Mihai Ștefu și Dr. Anda Gabriela Grigorescu

Health & Wellness Coaching
Dr. Bianca Pătac, doctorand în neuroștiințe, este fondatorul Programului Personalizat Health & Wellness Coaching, program născut din dorința de a ajuta cât mai multe persoane supraponderale să își atingă și să își mențină, pe termen lung, greutatea optimă pentru sănătate.

Life Coaching
Dr. Andreea Lefter PhD, life coach, afiliată la Institute of Coaching și Metasystem Coaching, fondatorul Programului de Coaching pentru Medici.

Psihoterapie
Cristian Matei și Mihaela Argeșanu

Qigong
Geta Săndulescu, trainer în cadrul Federației Naționale de Qigong din România, desfășoară programe special gândite pentru sănătate, relaxare și well-being.

Yoga
Mihaela Dancs, coregraf, dansator și instuctor Hatha yoga acreditat de Yoga Alliance Professionals și Yoga Alliance International, în cadrul școlii SYM - International School Shiatsu Yoga Mediterraneo din Marea Britanie.

Corina Ionescu (Doka), instructor internațional de Hatha și Yin yoga, acreditat de Yoga Alliance International USA.

Crista Ionescu, instructor Hot yoga acreditat internațional.

Ce facem?

Prin programe elaborate specific pentru nevoile tale, de către medicii noștri specialiști din domeniul medicinei alopate, precum și al medicinei alternative, punem în aplicare cele mai complete și eficiente metode de tratament și prevenție al bolilor și afecțiunilor.

Având la dispoziție o vastă expertiză în domeniile noastre de activitate și făcând uz de tehnologie de cel mai înalt nivel, cum ar fi analizele ADN, lucrăm împreună cu tine în elaborarea unor programe ce îți vor îmbunătăți sănătatea, și îți vor da o stare generală de bine, oferindu-ți posibilitatea de a obține cele mai bune rezultate și de a te bucura din plin de viață, indiferent de vârstă.

Totodată, pe măsură ce avansăm în proiectul nostru de medicină integrativă, ne propunem, alături de echipa noastră de experți și de tine, să facem tot ce ne stă în putință pentru a inspira și motiva pe toți cei care ne calcă pragul și a-i îndruma înspre conceptul gain years, the smart way. Pentru că la AgeSense credem că, indiferent de vârstă, atunci când ne îngrijim de sănătatea noastră, anii care trec nu sunt pierduți, ci câștigați.

Ce este medicina integrativă?

Medicina integrativă ascultă de nevoile fiecărui pacient în parte și adresează toată gama de probleme de ordin medical și personal, fie ele de natură fizică, emoțională, mentală, socială sau spirituală.

Menționăm faptul că medicina integrativă nu este același lucru cu medicina alternativă, ci se bazează pe îmbinarea dintre ramurile medicinei alopate cu cele alternative, în încercarea de a oferi pacientului cele mai potrivite terapii din game variate de expertiză medicală.

Făcând uz de o paletă largă de discipline și specialități de ordin științific, medicina integrativă urmărește să ofere un tratament personalizat necesităților pacientului, pentru a vindeca, menține și preveni starea de sănătate deplină.

Prin modul personalizat de a trata o problemă de sănătate, medicina integrativă reușește să privească pacientul ca pe un întreg, și să îi ofere o abordare ce nu se limitează la tratarea simptomelor, ci și la cauza acestora. Luând în calcul complexitatea factorilor biologici, psihologici, stil de viață și mediu, medicina integrativă poate analiza predispoziția la anumite afecțiuni, și poate oferi servicii și programe ce vizează atât prevenția, cât și tratamentele cu rezultate de durată.

Parteneri

iHealth - eating for tomorrow
AgeSense te pune față în față cu cei mai buni consilieri în diete bazate pe rețete simple, ușoare, gustoase, nutritive și, mai ales, naturale.

Centrul de informare și îndrumare medicală
Proiect născut din dorința de a va facilita accesul la cei mai buni medici specialiști din România. Delia Rus, health consultant, oferă consiliere profesionistă în alegerea medicului potrivit și a celor mai bune servicii medicale, în cel mai scurt timp posibil.

Life coaching
Dr. Andreea Lefter PhD, life coach cu expertiză în domeniul medical.

My Body Guide
Teste genetice de ultimă generație, în sprijinul unei terapii și conduite de viață mai bune.

Synevo
Synevo Internațional este prezent în 10 ţări şi deţine 91 de laboratoare şi peste 454 centre de recoltare. În România, este o reţea de 15 laboratoare şi 81 de centre de recoltare, iar paleta de investigaţii cuprinde aproximativ 2000 de teste diferite de laborator.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
×
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
FIŞIERE COOKIE NECESARE
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
Afisează modulele cookie necesare
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
Afisează modulele cookie necesare
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră.